Varför just oss?

Därför att vi vet vad det handlar om. Vi har inget standardsystem som ni måste anpassa era rutiner efter. Istället har vi tagit fram ett eget system som är specifikt gjort för just fiberföreningar, baserat på vår mångåriga erfarenhet av att själva bygga, driva och sköta fiberföreningar.

Med andra ord har vi ett kraftfullt och väl beprövat affärssystem som grund, och även tillgång till källkoden. Med 40 egna programmerare kan vi vidareutveckla och underhålla systemet utan begränsningar, och utöver det har vi 10 auktoriserade redovisningskonsulter som är väl insatta i fiberföreningarnas villkor. Det menar vi gör oss bättre lämpade som partner än någon annan leverantör.

Behåll ert fibernät

Det tråkigaste vi vet är när föreningar känner sig tvungna att sälja sina nät för att man inte orkar med administrationen. Vi visar gärna hur enkelt det kan vara att både behålla och sköta sitt nät utan problem, utifrån vårt flexibla system som innehåller allt ni behöver.

Inga dolda kostnader

När vi säger ”allt ni behöver”, menar vi precis det. Det finns inga tillägg, inget finstilt, inga dolda kostnader. Support och rådgivning ingår, och det är ingen lång bindningstid. Ni kan avsluta när ni vill. Så vet vi att alla våra kunder är nöjda.

Enkelt att komma igång

Ju tidigare vi är med i processen, desto enklare är det, men vi kan starta när som helst. Vi kan ju er verksamhet och då behövs ingen lång startsträcka. Vi har självklart ett fast, lågt pris för att ladda och göra systemet klart för start.